Sewa Kereta Padang Bukittinggi Indonesia

Sewa Kereta Padang Bukittinggi menyediakan perkhidmatan pelbagai sewa kereta dengan kadar sewa yang pantas bajet untuk anda dan family yang ingin menikmati masa percutian di Padang Bukittinggi Indonesia.

Cuti panjang memang adalah masa yang paling ditunggu-tunggu untuk anda bersama keluarga yang pastinya tidak ingin menghabiskan waktu bercuti dengan sia-sia. Selain memerlukan persiapan lebih awal, anda juga perlu menyiapkan kenderaan yang nyaman, selesa serta dengan pemandu.

Kerana jika anda tidak mempunyai kenderaan yang tepat guna disewa, anda tidak akan menikmati masa bercuti yang seronok sesuai dengan harapan, mestilah anda tak nak ini terjadi kan?

Sewa Kereta Padang Bukittinggi dan Maklumat Perkhidmatan

Memakai perkhidmatan kenderaan awam memang kurang mengasikkan jika anda ingin bercuti atau melancong dekat Padang Bukittinggi Indonesia dan kawasan percutian lainnya. Tetapi saat ini anda tidak perlu risau jika mencari maklumat perkhidmatan Sewa Kereta di Padang Bukittinggi untuk melancong, mengunjungi keluarga, bisnis/berniaga bahkan study tour dekat Padang Bukittinggi Indonesia.

Syarikat kami menawarkan dan menyediakan perkhidmatan sewa kereta untuk anda semasa berada kat Padang dan Bukittinggi Indonesia dalam masa yang sekejap dan lama untuk anda sewa selama bercuti atau pun urusan pribadi, menyediakan perkhidmatan sewa kereta ini dengan bertujuan untuk melengkapi keperluan kepada anda yang mahu menikmati masa percutian di Minangkabau Sumatera Barat Indonesia.

Servis Kami

Servis Sewa Kereta Padang Bukittinggi Indonesia

Sewa Murah

Dapatkan servis sewa kereta murah dekat Padang Bukittinggi terlengkap di sini dengan pelbagai jenis kenderaan yang boleh anda gunakan untuk keperluan peribadi, keluarga, perniagaan, lawatan kerja, trip syarikat, percutian, lawatan sambil belajar dan pelbagai urusan lainnya.

24 Jam Tersedia

Anda boleh memilih jenis kenderaan yang sesuai dengan kereta yang anda kehendaki yang siap tersedia 24 jam. Bagi servis sewa kereta dengan menggunakan servis pemandu (supir), anda boleh memilih untuk dijemput di lokasi yang telah anda tetapkan seperti dekat rumah, hotel, penginapan, stesen, dalam bandar dan luar bandar untuk di jemput/hantar ke drop off seperti di Bukittinggi, Batusangkar, Payakumbuh, Solok atau ke semua wilayah provinsi Barat Sumatera Indonesia dan sekitar.

Maklumat Servis

Kami juga akan memberikan maklumat mengenai servis sewa kereta Padang Bukittinggi atau sewa kereta bersama pemandu (supir) dengan tempoh waktu sewa untuk 6 jam, 12 jam, 24 jam, mingguan, bulanan dengan pakej harga sewa kereta Padang Bukittinggi yang termurah untuk anda gunakan.

Banyak Destinasi

Padang dan Bukittinggi memang banyak sekali tempat lawatan dikunjungi untuk melancong, terutama dekat Bukittinggi banyak di dapat kawasan pelancongan alam semula jadi yang sangat menarik dan patut untuk kita terokai.

Sokongan Percutian

Kami merupakan agensi pelancongan yang akan memberikan perkhidmatan sewa kereta dan mensokong percutian untuk keluaga, sedara mara, kawan atau rakan syarikat. Kerana percutian Padang Bukittinggi menyediakan khidmat Sewa Kereta Padang dan Bukittinggi. Yang akan membawa ke pelbagai destinasi yang ada dikawasan sana.

Semua Seater

Sesuai dengan keperluan anda disini kami menyediakan pelbagai jenis sewa kereta murah yang mula-mula dari kereta van 6 seater, 12 seater, 17 seater ada juga bas persiaran yang mempunyai kapasity 35 seater atau 48 seater. Anda jika nak bercuti ke Padang Bukittinggi bole buat perkumpulan ramai-ramai dengan rakan, sahabat, dan trip syarikat.

Pemandu Sewa Kereta Padang Bukittinggi Yang Profesional

Dengan pemandu yang propesional dan boleh di percaya kita akan selesa pergi melawat ke pelbagai destinasi pelancongan yang menarik di Padang dan Bukittinggi Indonesia.

Kawasan Padang Bukittinggi semuanya senang dicapai dengan kereta atau van kerana dalam jarak yang tak berjauhan, dari mula-mula tempat shooping atau pon destinasi pelancongan. Yang bole di terokai anda semasa ada di Bukittinggi Padang bermula dari melawat ke destinasi pelancongan alam semula jadi yang berhawa sejuk, membeli belah, hingga pelbagai kuliner masakan nasi padang yang sangat sedap. Semua jenis macam itu ada di Padang Bukittinggi Indonesia.

Banyak Tempat Mesti Anda Lawat

Kami sedia berkhidmat untuk anda dalam menyediakan keperluan kenderaan selama masa percutian dan urusan pribadi anda. Antara tempat-tempat percutian utama untuk anda nikmati di Padang Bukittinggi adalah seperti Air Terjun Lembah Anai, Jam Gadang, Kelok Sembilan, Lembah Harau, Danau Maninjau, Muzeum Buya Hamka, Istana Pagaruyung, Batu Malin Kundang dan lain-lain tempat percutian.

Bagi menghargai para pengunjung dari luar bandar dan negara jiran seperti Malaysia, Brunei dan Singapura yang memerlukan servis sewa kereta, kami di sini sedia untuk memberikan khidmat terbaik kami untuk anda dengan layanan yang mesra, tenang dan fleksibel ke mana sahaja, bila-bila masa untuk keperluan pelbagai aktiviti.

Pilihan terbaik adalah dengan menggunakan jenis sewa kereta terbaik di Padang Bukittinggi kerana kami menyediakan jenis kenderaan yang cukup lengkap untuk digunakan bagi tujuan berniaga ataupun bercuti bersama keluarga.

10 Sebap Kenapa Anda Harus Pilih Khasanah Minang Sebagai Ejen Kereta Sewa Anda

1. Layanan Profesional

Mutu layanan kami berorientasi penuh kepada kepuasan pelanggan. Kami memberikan perkhidmatan kepada anda secara penuh dan mengamalkan sikap profesional.

2. Hantar Jemput Kereta Dalam dan Luar Bandar

Anda tidak perlu risau sekiranya pejabat kami jauh dari tempat tinggal anda. Perkhidmatan kami tersedia untuk hantar dan jemput anda dan mempermudahkan anda saat anda memerlukan kenderaan atau sewaktu anda memulangkan kenderaan tersebut sekalipun.

3. Jenis Kendaraan Lengkap dan Terbaru

Kami menyediakan pelbagai jenis kenderaan bermula dari City Car, MPV, Hatchback, SUV, Minivan, Sedan, Wedding Car, VIP, Medium Bus dan Bas Persiaran dari berbagai merk yang boleh anda gunakan sesuai dengan keperluan.

4. Booking Service 24 Jam

Kami memudahkan pelanggan untuk melawat di Padang Bukittinggi, Payakumbuh, Maninjau dan Batusangkar Tanah Datar. Servis layanan/booking dari kami tersedia 24 jam dan anda boleh menghubungi kami bila bila waktu untuk mendapatkan servis terbaik dari kami.

5. Pelayanan dan Servis Memuaskan

Bagi kami pelanggan adalah segalanya yang mesti kami layani dengan sepenuh hati, namun begitu, mereka juga adalah rakan bagi kami semasa mengikuti perjalanan. Anda tidak perlu risau untuk menghubungi customer service kami untuk membicarakan tempahan tentang jenis kereta, harga sewa, dan masa yang hendak anda gunakan.

6. Kondisi kenderaan prima, selesa, aman dan wangi

Seluruh unit kenderaan kami dijaga rapi dan dimonitor secara ketat dan teratur, sehingga keadaannya selalu prima dan boleh digunakan setiap masa. Keamanan, kenyamanan serta eksklusif dalam penampilan menjadi prioriti utama dalam layanan yang tidak boleh di bandingkan.

7. Kenderaan dengan insurans Rasmi

Mengalami kemalangan di jalan raya yang menyebabkan kereta anda rosak? Tidak perlu bimbang kerana semua kenderaan kami sudah dilengkapi dengan insurans All Risk untuk segala risiko kejadian.

8. Pemandu/Supir berpengalaman dan ramah

Kami menyediakan supir yang handal, ramah, berpengalaman dan mahir akan medan jalan serta cara pemanduan dan penguasaan kereta yang baik dan berhemah. Oleh sebab itu, anda tidak perlu merasa ragu-ragu akan kemahiran pemandu/supir kami untuk menghantar ke pelbagai destinasi pelancongan tujuan dengan aman dan tenteram.

9. Kadar Sewa Kereta Padang Termurah

Kami menawarkan servis sewa kereta dengan harga yang murah dan kompetitif. kereta yang digunakan juga merupakan keluaran terbaru meskipun masih ada unit keluaran lama namun harganya juga jauh lebih murah.

10. Berupaya Menjadi Rakan Terbaik

Sewaktu di lapangan, kami akan berusaha memberikan layanan yang terbaik untuk anda selama di perjalanan, supaya anda selalu teringat momen dan detik -detik percutian anda menjadi yang indah dan tak akan dilupakan bersama kami.

Kata Akhir

Kami memenuhi keperluan anda sama ada untuk lawatan individu, keluarga ataupun group yang boleh kami penuhi semuanya. Jika di bandingkan, lawatan menggunakan servis Sewa Kereta Padang Bukittinggi dengan kami adalah lebih menyenangkan daripada menggunakan kenderaan awam tentunya.

Share

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter